Gyvenimo planetoje žemė instrukcija

Tau gimstant tavęs neaprūpino instrukcija gyvenimui. Bet jeigu tu ją gautum, ji atrodytų maždaug taip:

1. Tu gausi kūną. Jis gali tau patikti ar ne, bet tai vienintelis dalykas, ką tu valdysi iki dienų pabaigos.

2. Tau reikės lankyti mokyklą, vardu „Gyvenimas Žemės planėtoje“. Kiekvienas žmogus ir kiekvienas įvykis – tavo Universalusis mokytojas.

3. Neegzistuoja klaidų, tik pamokos. Nesėkmės – neatskiriama sėkmės dalis. Aukų nėra – yra tik besimokantys studentai.

4. Pamoka kartosis įvairiose formose, kol nebus galutinai suvokta. Jeigu nesuvoksi lengvų pamokų – jos taps sunkesnės. Kai suvoksi – pereisi prie kitų.

5. Išorinės problemos – tikslus tavo vidinės būsenos atspindįs. Jeigu pakeisi savo vidinį pasaulį – išorinis pasaulis tau irgi pasikeis. Skausmas – tai būdas, kurį Visata naudoja tam, kad atkreiptų tavo dėmesį į tavo neteisingą elgesį.

6. Tu suprasi, kad pamoka suvokta, kai tavo elgesys ir aplinka pasikeis. Išmintis pasiekiama praktikuojantis. Šiek tiek „kažko“ geriau, nei daug „nieko“.

7. Nėra vietos geresnės, nei „čia“. „Ten“ niekuo ne geriau nei „čia“. Kai tavo „ten“ taps „čia“, atsiras kitas „ten“, vėl atrodantis patraukliau nei „čia“.

8. Kiti – tik tavo atvaizdas. Tu gali mylėti arba nekęsti kituose tik to, kas yra tavo savybių atvaizdas.

9. Gyvenimas kuria rėmą, o paveikslą tapai tu. Bet jeigu tu neprisiimsi atsakomybės už jį [paveikslą], kiti nutapys jį už tave.

10. Tu gausi viską, ką panorėsi, bet tiek, kiek užtarnavai. Tu pats pasąmoningai nustatysi, kiek energijos kam panaudoti ir kokius žmones pritraukti. Vadinasi, vienintelis būdas nustatyti, ko tu nori – pamatyti tai, ką jau turi.

11. Moralė (visuomeninės normos) blogas patarėjas, nustatant kas yra „gerai“, o kas – „blogai“. Visada daryk geriausią iš įmanomo.

12. Tu savyje turi visus atsakymus. Tu žinai daugiau, nei parašyta knygose. Viskas, ką tu turi daryti – žiūrėti į save, klausytis savęs, pasitikėti savimi.

13. Tu užmirši apie visa tai.

14. Tu prisiminsi apie tai visada, kai panorėsi.


Geros kelionės! (instrukcija iš interneto platybių)