Žmogaus energetiniai kūnai

Šį kartą tema- Žmogaus energetiniai kūnai. Naujiems nariams ir tiems kas nori tobulėti, šiek tiek informacijos apie daugiamatę žmogaus sandarą… Norėdamas būti ne tik sveikas, harmoningas, bet ir turėti visas galimybes bei sėkmingai baigti „žaidimo gyvenimas“ žemės ciklų lygius, žmogus turi „užsiauginti“ visus energetinius kūnus (sielos kūnus/sielos struktūras) kas pavaizduota šiame paveikslėlyje… Bendroje visumoje tas sudaro ~400 skirtingų materijų struktūrų sluoksnių, visa tai yra tik bazinė kūrėjo numatyta žmogaus komplektacija (žmogus gali tobulėti ir toliau !) … Didžioji dauguma žmonių, kurie yra prisijungę prie svetimų sistemų, dažniausiai turi tik dalį eterinio ir astralinio kūnų, ir retas kuris turi bent vieną dalį 1 mentalinio kūno. Net ir teisingai prisijungę prie mūsų sistemos… Pvz: tie kurie yra krikštyti ir nėra nusiėmę krikšto metu sudėtų struktūrų, daugumos jų vystymąsis užsibaigia 1 mentaliniame sluoksnyje, nes jame maginiu būdu sudėtos struktūros (daugumoje atvejų mentalinis kryžius ir grotos) blokuoja sekančių 2, 3, 4 mentalinių kūnų vystymąsį… Energetinių kūnų skaičius ir jų sluoksnių kokybė parodo žmogaus išsivystymo lygį, bei kartu galimybes nuskaityti informaciją iš informacinių laukų, taip pat daryti poveikį mentaliniame lygmenyje ir ne tik…

Žmogaus energetiniai kūnai

Energetinių kūnų aprašymas

Viskas vystosi paeiliui, todėl ir energetiniai kūnai „auga“ nuosekliai. Žinoma yra ir išimčių, kai maži vaikai jau turi 3 ar 4 mentalinius, tai priklauso pirmiausiai nuo sielos išsivystymo lygio, pradėjimo meto, nėštumo bei kitų aplinkybių tokių kaip maginiai veiksmai (plačiau apie juos ČIA).

Apvaisinimo metu ateina siela, kuri jau turi savo fundamento kokybinę struktūrą. Todėl kūdikio elgesyje tai pasireiškia nuo pat pirmųjų jo gyvenimo dienų. Įsikūnijusios sielos fundamento kokybinė struktūra yra tik atitinkamas taškas nuo kurio ji vystosi tame fiziniame kūne. Todėl, kad siela aktyviai vystytis gali tik fiziniame kūne.

N.Levashov „Paskutinis kreipimasis į žmoniją“

Eterinis kūnas

Eterinio kūno savybės – fizinis kūnas, jėga, aktyvumas, seksualumas, patrauklumas. Jis aprėpia tik mūsų fizinį kūną, instinktus. Esant didesniam kiekiui sluoksnių, turime pilnai funkcionuojantį įrankį – kūną. Toliau išnyksta barjeras ir pradeda formuotis astralinis kūnas. Kadangi pradžioje, nors ir pradeda formuotis žemutinis astralinis, dominuojantis lieka eterinis, tačiau jau yra visos galimybės pradėti plėsti astralinį dar toliau, kad jis taptų dominuojantis. Toks žmogus dažniausiai yra kitų valdomas, retai keičia savo nuomonę, yra konservatyvus, mėgsta demonstruoti savo jėgą, patrauklumą, fanatiškai sieka savo tikslo, nepriima kitų nuomonių, naujovių.

Rezultatas: pilnai išvystytas, funkcionuojantis fizinis kūnas. Mokėjimas suvaldyti savo emocijas. Pasikliovimas tik protu, logika.

Astralinis kūnas

Besivystant žemutiniam astraliniui kūnui – jūs gaunate visą komplektą negatyvių savybių, emocijų – žiaurumas, kerštas, agresyvumas, prievarta (tai ir mentalinė, ir fizinė, pvz prievarta pakeisti kitą žmogų) ir daug kitų. Stipriai jaučiamas dualizmas, kraštutinumai, neapsisprendimas, pasimetimas, savo kelio neradimas, ar net jo neieškojimas, o plaukimas pasroviui. Neturima teigiamų emocinių stimulų kažko siekti dvasingo, turiningo, generuoti idėjas. Dažnai jaučiamas pesimizmas.

Toks žmogus emociškai nepastovus, dažnai būna pasyvus gyvenime. Pakanka nereikšmingų problemų, kad jis nugrimztų į ilgalaikę depresijos būseną, o tai yra todėl, kad savo energetine struktūra neigiamos emocijos harmoningai sąveikauja su žemutinio astralo kūnu. Tuo metu aktyviai įsijungia neigiami energijos srautai, žmogus ilgą laiką negali „išsijungti“ iš tokios būsenos ir sugrįžti į normalų gyvenimą.

N.Levashov „Paskutinis kreipimasis į žmoniją“

Užduotis: pilnai išmokti suvaldyti savo negatyvias emocijas. Jas suvokti, paversti teigiamomis. Būtent per negatyvių emocijų suvaldymą, jų transformavimą, paversite jas savyje įtvirtintomis stipriomis teigiamomis savybėmis, kas leis peržengti į antrą astralinį kūną. Išmokimas t.y.: žinojimas, sąmoningumas + įtvirtinimas realiose situacijose (!).

Išsivysčius (kai pamokos išmoktos) žemutiniam astraliniui kūnui, pradeda formuotis viršutinis astralinis kūnas. Jis susijęs su visomis teigiamomis emocijomis, mintimis, idėjomis, dvasinio pakilimo pradžia. Kuo daugiau sluoksnių šiame kūne, tuo mažiau yra harmonizuojama su žemutinio astralo negatyviomis emocijomis ir žmogui darosi vis sunkiau ilgai pykti, būti blogos nuotaikos ir bendrąją prasme ilgai jausti negatyvias emocijas. Atsiranda optimizmas, idėjų generavimas, pasimetimas (gerąja prasme). Reiktų akcentuoti atleidimą sau pačiam, kitiems, pasauliui. Savęs priėmimas tokio, koks esu. Priėmimas savo šeimos, draugų, viso pasaulio. Koncentracija į save. Gilesnis, sąmoningesnis gėrio-blogio supratimas. Tvirtesnis noras eiti pirmyn, tobulėti. Ieškojimas.

Užduotis: kuo daugiau vystyti savo teigiamas savybes, jas suvokti, priimti, išmokti valdyti. Mažint galimai atsirandantį jautrumą, išlaikyti harmoniją. Net jei emocijos ir teigiamos, tačiau per daug išjaučiamos, išgyvenamos – sukelia disbalansą. Auginti pasitikėjimą savimi. Tobulėti ir ieškoti. Astralinis energetinis kūnas yra EMOCINIS. Radę savyje būdus kaip išlaikyti harmoniją ir balansą tarp negatyvių ir pozityvių – įveiksite šios eigos užduotis. Įveikimas – pamokų išmokimas.

Mentalinis kūnas

Kai bus susitvarkyta su visomis astralinio kūno savybėmis, tuomet su pirmuoju mentaliniu energetiniu kūnu ateina suvokimas, kad yra kažkas daugiau, kad nesam vieni visatoje, pradedamas jausti stipresnis ryšys su gamta. Suvokimas, kad daug kas eina ratu, gimsta, gyvena, miršta, vėl gimsta ir t.t. Pastabumas sąsajos tarp priežasties ir pasekmės. Atkreipiamas dėmesys į dangaus kūnus, planetų, žvaigždžių judėjimą. Suvokimas, kad niekas iš niekur neatsiranda. Savo vidinės nuomonės atsiradimas. Nuojautos vystymas. Šioje eigoje turite išmokti naudotis informacija, ją patys per save apdoroti ir rasti visus atsakymus į jūsų rūpimus, užsiduodančius klausimus.
Kai žmogaus smegenys įsisavina didžiulius per visą žmonijos egzistavimo Žemėje istoriją sukauptos informacijos kiekius ir kokybiškai ją apdoroja, smegenų neuronai struktūriškai ir funkciškai pasikeičia (didžiausia dalimi — eteriniame ir astraliniame lygyje).

N.Levashov „Paskutinis kreipimasis į žmoniją“

Kada yra išvystomas pirmasis mentalinis energetinis kūnas, toliau vystosi sekantys, o su jais kartu ir galimybės energetiniame lygmenyje: minties stiprumas, energetinis potencialas, aprėpiama vis daugiau kosminių erdvių ir išmatavimų, realybių, vis didesnis informacijos kiekis, galimybės gydyti žmonės, matyti ir jausti vis daugiau ir tiksliau. Kiti mentaliniai kūnai stiprina ir didina galimybes, kelia sąmoningumą, su lyg kiekvienu didėja mūsų poveikis daryti pakeitimus mentaliniame lygmenyje.

 

Kaip „auginti“ energetinius kūnus

Pamokų išmokimas pagal atitinkamą energetinį kūną. Primenu:

Išmokimas t.y.: žinojimas, sąmoningumas + įtvirtinimas realiose situacijose (!)

Jei žinot, kad pyktis trukdo harmonijai, situacijose tai įgyvendinate ir pykčio neparodote, išvengiate konflikto, bet viduje užspaudžiate nors mažą pyktį – tai dar ne viskas. Reikia savo viduje išgyventi tai, ne tik išorėje. Žinot, kad pykti negerai, nesupykot situacijoje, viduje išlikot ramūs, be jokių pretenzijų, smerkimų. Pakartojot tą pačią realią pamoką kelis kart – štai ir pamokos Išmokimas ir energetinis tobulėjimas. Trumpas ir mažas stebuklas 🙂

Sėkmės visiems

Trumpas video apie žmogaus energetinius kūnus:

Trumpas video apie žmogaus energetinius kūnus:

Jeigu norėtumėt sužinoti savo energetinių kūnų skaičių ir būklę – kreipkitės info@daugiamatediagnostika.lt įrašydami:

  • Paslaugos pavadinimą: „Energetiniai kūnai ir jų būklė“;
  • Savo vardą.

Paslaugos kaina 10€, informacija atsiunčiama el. paštu

Paslaugos metu nurodyti parametrai parodo jūsų išsivystymo lygį esamu momentu t.y. kokiame planetos žemė kokybiniame lygmenyje jūs dabar esate, arba kur nukeliautų jūsų siela jei dabar numirtumėt… jei jūs turite tik iki viršutinio astralo išvystytus energetinius kūnus – jūs atitinkamai galite nuskaityti informaciją tik iki viršutinio astralo lygmens ir siela ten nukeliautų po mirties, ir atitinkamai jei turite pilnai išvystytus tris mentalinius kūnus atitinkamai iki 4mentalinio lygmens ir siela nukeliautų į 3mentalinį žemės lygmenį… Savo energetinius kūnus auginate atlikdami veiksmus (t.y. darydami gerus darbus, kurie sutampa su kūrėjų numatytais) ir sėkmingai išmokdami pamokas bei įveikdami užduotis ir niekaip kitaip (pvz. medituodami eidami į bažnyčią ar atlikinėdami kažkokias praktikas, metodikas energetinių kūnų deja neauginate)… Primenu Visatos vaizdas ir užduotys kiekvienam formuojami individualiai tik patys principai yra visiems vienodi… Taigi Sėkmės visiems judėkite į priekį ir siekite „užsiauginti“ kuo daugiau energetinių kūnų ir tobulėti pagal žmogiškąjį principą.